×

Pannonia 3 keréken XII. rész: Nyíregyházától Hortobágyig

3000 km, 510 település és két világlátott fővárosi fiatalember, Harsányi Csaba és Bruckner Gyuri, akik egy 1959-es oldalkocsis Pannoniával most úgy mutatják be Magyarországot, ahogy még senki sem látta.
A nagysikerű Pannonia 3 keréken sorozat folytatásaként ezúttal a fiúk „keresztül- kasul“ járják be az országot, azaz a legdélibbtől a legészakibb pontig, majd a legkeletibbtől a legnyugatibbig mutatják be hazánk ismert és kevésbé ismert értékeit. A 2 motoros vágya hazánk minél alaposabb megismerése, az átélt kalandok, a felfedezett ismeretlen, a megtanult információk és a új élmények megosztása másokkal. Szeretnének kedvet kelteni az emberekben Magyarország felfedezéséhez, megmutatni, hogy itthon mennyi csoda van. Nemcsak a Balaton, Budapest és híres nagyvárosok, üdülőhelyek kínálnak felejthetetlen élményeket. A fővárosi életet élő főhőseink megtapasztalják a vidéket, az ott élő emberek életét, gondolkodását, rengeteg érdekes sorsú emberrel találkoznak, de a természeti érdekességek, táj, növény- és állatvilág bemutatására is nagy hangsúlyt fektetnek. Útjuk során bemutatják a helyi gasztronómiai különlegességeket, borokat. A filmsorozat szórakoztatva informál, fiatalos, spontán hangnemben.
A mai részben a fiúk megnéznek egy söröskorsó-gyűjteményt, valódi csikósokkal találkoznak, ellátogatnak a madármegfigyelő-állomásra, megkóstolják az igazi hortobágyi slambucot és a csillagos ég alatt töltik az éjszakát.

További videók