×

Pannonia 3 keréken IX. rész: Tállyától Füzérig

3000 km, 510 település és két világlátott fővárosi fiatalember, Harsányi Csaba és Bruckner Gyuri, akik egy 1959-es oldalkocsis Pannoniával most úgy mutatják be Magyarországot, ahogy még senki sem látta.
A nagysikerű Pannonia 3 keréken sorozat folytatásaként ezúttal a fiúk „keresztül- kasul“ járják be az országot, azaz a legdélibbtől a legészakibb pontig, majd a legkeletibbtől a legnyugatibbig mutatják be hazánk ismert és kevésbé ismert értékeit. A 2 motoros vágya hazánk minél alaposabb megismerése, az átélt kalandok, a felfedezett ismeretlen, a megtanult információk és a új élmények megosztása másokkal. Szeretnének kedvet kelteni az emberekben Magyarország felfedezéséhez, megmutatni, hogy itthon mennyi csoda van. Nemcsak a Balaton, Budapest és híres nagyvárosok, üdülőhelyek kínálnak felejthetetlen élményeket. A fővárosi életet élő főhőseink megtapasztalják a vidéket, az ott élő emberek életét, gondolkodását, rengeteg érdekes sorsú emberrel találkoznak, de a természeti érdekességek, táj, növény- és állatvilág bemutatására is nagy hangsúlyt fektetnek. Útjuk során bemutatják a helyi gasztronómiai különlegességeket, borokat. A filmsorozat szórakoztatva informál, fiatalos, spontán hangnemben.
A fiúk a mai részben megkóstolják az aszút, ellátogatnak Kossuth Lajos szülőházába, felmotoroznak a boldogkőváraljai és a regéci várhoz, Vizsolyon bibliát nyomtatnak végül pedig meghódítják a Nagy-Milic csúcsát.

További videók