×

Anya, az állatorvos 5. évad Hívatlan vendégek

Eredeti hang digitálisan
Jonas az illegális utcai autóversenyen történt balesete után hazaköltözik. Susanne kiszedi belőle, miért rúgták ki a sportiskolából: speedezett, hogy javuljon a teljesítménye. Jonas kivizsgáltatja a sérülését Christophnál, de nem akarja vállalni a felelősséget a tetteiért. Végül mégis elmegy a rendőrségre, és őszinte vallomást tesz. Együttműködéséért cserébe enyhe büntetésre számíthat.
Susannes és Blum viszonya továbbra is feszült. Susanne elejti, hogy tud Blum szklerózisáról, mire az igazgató dührohamot kap. Azt hiszi, Christoph árulta el, ezért perrel fenyegetőzik orvosi titoktartás megszegéséért. Susanne ezért bevallja, hogy Weber asszonytól hallotta, milyen gyógyszert szed, és összerakta a képet. Blum végül megenyhül, és bizalmába fogadja Susannét, aki támogatásáról biztosítja. A feljelentését is visszavonja. Az állatkertben megbetegszik egy fiatal ormányosmedve, ezért keresik az állatot, amely megfertőzhette macskaparvóval. Ráadásul eltűnik egy prérikutya, Speedy is. A prérikutyák üregében pitontojást találnak, ezért a kígyó felkutatására indulnak. Végül megtalálják a fertőzött macska tetemét, és előkerül a piton is, amelyet egy kispapa engedett el az állatkertben, mert a gyerek mellett nem tarthatta meg a pitonját. Speedy is felbukkan, nem ette meg a kígyó. Happy end.
Susanne és Christoph megint beszélnek, a gyerekek miatt. Mint kiderül, Christoph barátnőjének, a Brazíliában tartózkodó Beatrice-nak komoly igényei vannak. Christoph hatalmas lakást bérel kettejüknek, de régi családja is foglalkoztatja.

További videók