Akvárium Stage Pass Trillion

A 2011-ben Áron András "Apey" (Apey& The Pea), Mohácsi Mátyás (Grand MexicanWarlock) és Szabó László (Grand MexicanWarlock) által életre hívott zenekar alkalmi projektként indult, néhány koncert után Apey külföldre költözésével pihenő pályára került.
2015-ben reaktiválták magukat és februárban hozzáláttak Dreaming Black című debütáló lemezük elkészítésének.Az igazán komoly zenekari brandépítés 2015 decemberében kezdődött.Az eredetileg trió felállású csapat a lemez megjelenésekor kiegészült egy második gitárossal, az ék zenekarban is játszó Lee Olivérrel, így a koncerteken már négyes felállásban szólalnak meg a dalok,
’LikeWater’ címmel 2018 októberében mutatták be második nagylemezüket. Az album osztatlan sikert aratott a szakma és a hallgatók körében egyaránt, valamint a 4. Magyar Klipszemle – Legjobb vágás kategóriájában is bezsebelték a lemezről másodikként lekerült The Chain című videóklippel a legjobbnak járó díjat. Az underground zenei körökben azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a zenekar.

További videók