Tündérkert különkiadással folytatódik a látványos Szép hazánk, Kárpát-medence rövidfilm-sorozat

A közmédia csatornáin látható Szép hazánk, Kárpát-medence! új adással jelentkezik november 17-én. A széria a folytatásban a Tündérkert című sorozatból megismert erdélyi helyszínek természeti csodáit és kulturális értékeit tárja a nézők elé madártávlatból.
 

A Megafilm Service és a MTVA koprodukciójában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült nyolcrészes, Tündérkert című szenvedélyes kalandfilmsorozat következő epizódja után november 17-én, pénteken különleges meglepetés várja a Duna nézőit. A Szép hazánk, Kárpát-medence!-széria különkiadásában Erdély természeti szépségeit és történelmi emlékhelyeit ismerhetik meg lenyűgöző drónfelvételek segítségével.

A látványos összeállítások olyan emblematikus helyszínekre kalauzolnak, mint az Erdélyi-érchegység zöldellő csúcsai, a Maros ölelésében álló Arad, a népes, nyüzsgő Temesvár, és a Szamos völgyében fekvő Szatmárnémeti. A magasból csodálhatjuk meg jelenlegi állapotában, Torockót és Gyulafehérvárat, de a Tündérkert eredeti helyszínei is megjelennek, úgy mint Kolozsvár és Déva.

Szép hazánk, Kárpát-medence! további adásai változó időpontban jelentkezik a Duna, a Duna World és az M5 kulturális csatorna műsorkínálatában. A látványos felvételekkel és zenei aláfestéssel illusztrált bemutatók a Médiaklikken is elérhetők.

Tündérkert – pénteken 21 órakor a Dunán.

Szép hazánk, Kárpát-medence! a Tündérkert helyszíneivel – november 17-én, 21:55-től a Dunán.