Sorsfordító pillanathoz ér a Tündérkert

Már a válogatás során magával ragadta Rajkai Zoltánt a Tündérkert világa. A Dunán péntek esténként látható szenvedélyes történelmi kalandfilmsorozatban Géczy nagyurat alakító színművész nemcsak forgatási élményeit osztotta meg a Duna Család-barát című műsorának nézőivel, hanem elárulta: pénteken sorsfordító pillanatot láthatnak a sorozat nézői.

Utolsó előtti epizódját tekinthetik meg a Nemzeti Filmintézet támogatásával, a Megafilm Service és az MTVA koprodukciójában készült különleges látványvilágú, nyolcrészes Tündérkertnek pénteken 21 órától a Dunán. A Család-barát nézői az adásban előzetesen bepillantást kaphattak a következő részbe. A bemutatott jelenet kapcsán árulta el a Géczy Andrást megformáló színművész, Rajkai Zoltán a magazinműsorban: „sorsfordító pillanata lesz a karakternek és a sorozatnak is”.

A rendkívül intelligens, gyors észjárású, összetett jellemű, politikai karrieristaként jellemzett Géczy András karaktere már a válogatáson megfogta a színművészt. „A szereplőválogatáson kapott jelenetnél azt éreztem, hogy nagyon szeretném eljátszani ezt a figurát. Már ekkor magával ragadott a történet. Ezt az érzést csak fokozta az a kétnapos olvasópróba, amelyen az egész társaság összeolvasta a nyolc epizódot. Nagyon jó és fordulatos a történet, amely remek dialógusokkal megírva mesél a 17. századi Erdélyről” – mondta Rajkai Zoltán.

A pénteken 21 órakor kezdődő 7. rész előtt 20:50-től Tündérkert pillanatok címmel láthatnak színészekkel és alkotókkal készített interjúkat és tudhatnak meg tőlük kulisszatitkokat a forgatásról. Az eddigi részek újranézhetők a sorozat Médiaklikk-oldalán.

Tündérkert – pénteken 21 órakor a Dunán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Rajkai Zoltán
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/11/Rajkai-Zoltan-a-Tunderkertben_fotokredit_-Megafilm-Service-2-990x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)