Parti Nórához Imreffyné bizonyos tulajdonságai közel állnak

Egyre fokozódik a feszültség a Tündérkertben. Pénteken este láthatják a szenvedélyes történelmi kalandfilmsorozat hatodik epizódját a Dunán. A csatorna délelőtti magazinműsorában a történetben Imreffynét alakító Parti Nóra színésznő beszélt arról, mit tenne, ha karakteréhez hasonló helyzetben lenne.

A Megafilm Service és az MTVA koprodukciójaként, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült nyolcrészes Tündérkert sorozat alapjául szolgáló azonos című Móricz-mű izgalmas történetét méltatta Parti Nóra a Család-barátban, kiemelve az egyéni sorsokat, amelyeknek történései átszövik és mozgatják az eseményeket.

A színésznő sorozatbeli karakteréről is mesélt. Imreffyné egy szenvedélyes, ám magánéletében elhanyagolt nő, aki vágyik a szerelemre. A maga területén irányító személyiség, hiszen egy nagy gazdaságot vezet, ám férjével nincs túl jó viszonyban, ami miatt máshol keresi a boldogságot. „Az általam megformált szereplő bizonyos tulajdonságai közel állnak hozzám, hiszen én is irányítom a saját életemet, ugyanakkor az távol áll tőlem, hogy boldogtalan kapcsolatban éljek. Napjainkban biztosan kilépnék egy ilyen helyzetből, de abban a korban ezt nem lehetett megtenni” – mondta a színésznő. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

A Tündérkert sorozat hatodik epizódja pénteken 21 órakor kezdődik a Dunán. Előtte 20:50-től Tündérkert pillanatok címmel láthatnak színészekkel és alkotókkal készített interjúkat és tudhatnak meg tőlük kulisszatitkokat a forgatásról. Az eddigi részek újranézhetők a sorozat Médiaklikk-oldalán.

Tündérkert – a következő epizód pénteken 21 órakor a Dunán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Család-barát fotó: MTVA/Csöndör Kinga
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/11/Parti_Nora_Csalad-barat_foto_MTVA_Csondor_Kinga-e1699522019956.jpg
    [alignment] => aligncenter
)