Vajon milyen is összhangban enni és főzni a természettel? Szerencsére kezdünk visszatérni a gasztronómiában a szezonalitáshoz. Mi mindent lehet ebből tanulni, ki milyen élményeket, emlékeket, praktikákat hozott és ki milyen szokásokkal találkozott? Mit jelent az, hogy ételmentés? Hogyan csináljuk? Milyen ízekre, illatokra emlékszünk a legjobban a nagymamáink konyhájából? Ellehet ugyan úgy készíteni az ételeket, ahogyan ők tudták? Vajon mi lehetett a titkuk? Akik mesélnek nekünk: Bodrogi Fűszeres Eszter, gasztroblogger, szakácskönyvíró, Lajos Mari, gasztronómus-újságíró, Jókuti András, gasztroblogger, és Gianni Annoni, étterem-tulajdonos.
Ridikül – Duna – március 31., csütörtök, 17:00
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.