×
Ridikül

Ridikül: Mesék a konyhából

A március 31-i adás tartalmából.

Vajon milyen is összhangban enni és főzni a természettel? Szerencsére kezdünk visszatérni a gasztronómiában a szezonalitáshoz. Mi mindent lehet ebből tanulni, ki milyen élményeket, emlékeket, praktikákat hozott és ki milyen szokásokkal találkozott? Mit jelent az, hogy ételmentés? Hogyan csináljuk? Milyen ízekre, illatokra emlékszünk a legjobban a nagymamáink konyhájából? Ellehet ugyan úgy készíteni az ételeket, ahogyan ők tudták? Vajon mi lehetett a titkuk? Akik mesélnek nekünk: Bodrogi Fűszeres Eszter, gasztroblogger, szakácskönyvíró, Lajos Mari, gasztronómus-újságíró, Jókuti András, gasztroblogger, és Gianni Annoni, étterem-tulajdonos.

Ridikül – Duna – március 31., csütörtök, 17:00

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Tovább a műsoroldalra >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/03/55-18.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók