Jó kritikát megfogalmazni bravúros feladat, ugyanis nehezen fogadjuk és nehezen adjuk. Nem mindegy, ki mondja és nem mindegy az sem, hogy szakmai vagy személyes. Milyen a jó kritika? Milyen szabályai vannak? Van-e jó és rossz időzítés? Milyen a kultúránk ebből a szempontból? Hogyan legyünk objektívek egy kritika során? Miért fontos a visszajelzés? Hogyan lesz valakiből hivatásos kritikus? Kritikusnak születni kell vagy tanulható? A kritikusok kritizálják-e magukat? Mai vendégeink számos kritikus helyzeten vannak túl, szakmájuk rejtelmeiről beszélgetünk velük. Akik elfogadták meghívásunkat: Vajda Pierre ételkritikus, író, Deák-Sárosi László költő, filmesztéta, Jókuti András gasztroblogger, világevő és az urakhoz csatlakozik meglepetés-hölgyvendégünk.
Ridikül – Duna – november 2., hétfő, 17:05
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.