Ridikül

Ridikül - cikkek

Ridikül: Kávétudomány

A március 8-i adás tartalmából.

Sokunk el sem tudja képzelni a reggeli ébredést kávé nélkül. A kávézásnak hagyománya van és különleges élmények, érzések kapcsolódnak hozzá. De milyen szokásaink vannak a kávézás terén? Milyen a magyar kávéházi kultúránk? Miért hozza össze a társaságot? Ma olyan vendégekkel beszélgetünk, akik érzelmileg és szakmailag is kötődnek a kávéhoz és megmutatják nekünk rengeteg arcát. Akikkel ma beszélgetünk: Gianni Annoni az olasz gasztronómia szakértője, étterem-tulajdonos, Reviczky Gábor színművész, Nezvál Máté kávészakértő, kávépörkölő mester és az urakhoz csatlakozik meglepetés-hölgyvendégünk, aki a tudomány oldaláról közelíti meg a kávézást, és olyan kérdésekre adja meg nekünk a válasz mint például, hogy mennyi az ajánlott napi adag, milyen hatással van a magasvérnyomásra vagy éppen milyen tévhitek élnek ennek az egészségre gyakorolt hatásáról?

Ridikül – Duna –  március 8., hétfő, 17:05

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Tovább a műsoroldalra >>>

További olvasnivalók