Állandóan nyitogatjuk a hűtőt, belefogunk olyan fogásokba is, amelyeket eddig csak étteremben ettünk, s mindeközben ott neveljük a kovászt, az új jövevényt a konyhánkban. De hogyan mérlegeljünk a bevásárlólista összeállításánál úgy, hogy egy-egy élelmiszer többféleképpen, különböző módon és állagban is elkészíthetővé váljon és ne unjuk meg? De vajon milyen élelmiszerből milyen mennyiség tárolása javasolt otthon? Hogyan tudunk előrelátóak lenni, elkerülni a gyakori boltlátogatást úgy, hogy mégsem halmozunk fel semmit? Akikkel ma a beszélgetünk: Wolf András séf, gasztronómiai szakember, Szabadfi Szabolcs pékmester, Sass Dani műsorvezető, gasztroblogger és az urakhoz csatlakozik meglepetés- hölgyvendégünk is.
Ridikül – Duna – május 21., csütörtök, 16:45
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.