Ridikül

Ridikül: Gasztrokaland - abból, ami otthon van

A május 21-i adás tartalmából.

Állandóan nyitogatjuk a hűtőt, belefogunk olyan fogásokba is, amelyeket eddig csak étteremben ettünk, s mindeközben ott neveljük a kovászt, az új jövevényt a konyhánkban. De hogyan mérlegeljünk a bevásárlólista összeállításánál úgy, hogy egy-egy élelmiszer többféleképpen, különböző módon és állagban is elkészíthetővé váljon és ne unjuk meg? De vajon milyen élelmiszerből milyen mennyiség tárolása javasolt otthon? Hogyan tudunk előrelátóak lenni, elkerülni a gyakori boltlátogatást úgy, hogy mégsem halmozunk fel semmit? Akikkel ma a beszélgetünk: Wolf András séf, gasztronómiai szakember, Szabadfi Szabolcs pékmester, Sass Dani műsorvezető, gasztroblogger és az urakhoz csatlakozik meglepetés- hölgyvendégünk is.

Ridikül – Duna –  május 21., csütörtök, 16:45

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Tovább a műsoroldalra >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2020/05/55-8-e1589535717245-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók