Olyan séfek, szakácsok, háziasszonyok, gasztronómiát szerető emberek érkeznek a Ridikül stúdiójába, akik előszeretettel főznek a házias ízek mellett különlegességeket is. Mesélnek arról, hogy mit jelent nekik az otthon íze, milyen ízekkel főztek/főznek a családjaik, ők mit hoztak el ebből otthonról. Valamint, hogy ha már a főzés a munkájuk, akkor otthon, a szabadidejükben is szívesen ragadnak-e fakanalat, vagy inkább átadják másnak a konyhát. Miként lehet tudatos és maradékmentes konyhát vinni? Ez a mai adásunkból biztosan kiderül! Érdemes lesz papírt és ceruzát ragadni, hogy jegyzetelni tudjanak a felmerülő ötletekből. Itt lesz velünk: Lajos Mari gasztronómus, újságíró, Dr. Árvai Anita vegán séf, Böröcz Zsófia gasztromentor, a Főmenü háziasszonya és érkezik természetesen a hölgyekhez meglepetés-férfivendég is.
Ridikül – Duna – december 10., péntek, 17:05
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.