×
Ridikül

Ridikül: Egy édes óra

A november 25-i adás tartalmából.

A méz egészségünkre gyakorolt hatása vitathatatlan. Ebben az adásban minden a mézről szól majd. Körbejárjunk a jótékony hatásait, a magyar mézkészítés rejtelmeit, a sokrétű felhasználási módját és természetesen kitérünk a méz hamisítására is, ami sajnálatos módon több más élelmiszerhez hasonlóan a vásárló megtévesztéséhez vezethet. Vajon milyen az igazán jó méz? Gond-e az, ha becukrosodik? Hogyan táruljuk? Milyen típusai ismertek? Rengeteg kérdés, amelyre megadják a válaszokat vendégeink: Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke, Molnár Gergely, méhész mester, Simai Krisztián, méhész mester és meglepetés-hölgyvendégünk, aki a méz hamisítással kapcsolatosan oszt meg velünk érdekes információkat.

Ridikül – Duna – november 25., csütörtök, 17:05

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Tovább a műsoroldalra >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2021/11/55-13-2000x1250.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók