A természetes bor, azaz a natúr bor egyre megkerülhetetlenebb téma, bár egyelőre mind a borásztársadalom, mind a közönség megosztott a kérdést illetően. Pedig valójában semmi új nincs a nap alatt: a natúr borosok mást sem csinálnak, mint visszatérnek egy évszázadokkal ezelőtt létezett manipulálatlan borkészítéshez.
Időközben az elmúlt kb. 100 évben a ”fejlődés” új módszereket honosított meg, a háttéripar pedig új segédanyagokat teremtett a borászat számára. A legújabb korban, pedig már-már bűvészkedésre is alkalmas módszerekkel, anyagokkal és eljárásokkal olyan lehetőségek nyílnak meg, amiktől az így készült borok sok mindennek hívhatók, csak természetesnek nem.
Adásunkban Kékedi Zsófit mutatjuk be, aki lehetőséget nyújt a természetes borok világába való betekintéshez.
Műsorvezető: Dr. Csizmadia András
Szerkesztő: Gyarmati Orsolya
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.