A koronavírus-járvány okán szükségessé vált megszorító intézkedések miatt sajnos nem látogathatjuk meg kedvenc pincészeteinket és nem ülhetünk be a törzshelyünkre, hogy egy pohár jó bor mellett beszélgessünk a barátainkkal, de szerencsére a borok kóstolásáról nem kell lemondanunk. Műsorunk szakértő vendége, Szik Mátyás örökös magyar sommelier-bajnok elmondja, hogyan tehetjük az otthoni borozást még kellemesebbé és élményszerűbbé. Dura Emese, a Boriroda borbár tulajdonosa a poharakról, Horváth Gábor séf pedig a borok és ételek harmóniájáról mesél, de azt is felelevenítjük, hogyan vélekedett a borozásról Hamvas Béla A bor filozófiája című írásában.
Szerkesztő-műsorvezető: Szabó Edit
szerkesztő: Királyhegyi Zsuzsanna.
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.