Nyár 23

Új ajtókat nyitott meg Peter Šrámeknek a Csináljuk a fesztivált!

A Duna zenés showműsorának győztese a NYÁR 22 adásában mesélt arról, hogy az elmúlt évek legsikeresebb nyarát köszönheti a produkciónak.

Az évszázad slágerének választotta a közönség a Csináljuk a fesztivált! idei évadában Korda György kultikus dalát, a Lady „N”-t, amelyet a közkedvelt popénekes, Peter Šrámek adott elő. A fiatal előadó a NYÁR 22 vendégeként nemcsak új dalát mutatta meg közönségének, hanem azt is felfedte, hogy a Duna műsorának köszönhetően rengeteg helyre hívják őt koncertezni, hűséges rajongói pedig az ország minden pontjára elkísérik – még a révfülöpi tévéfelvételre is elkísérték őt néhányan.

„Október végéig folyamatosan fellépek szerte az országban. Egy hét múlva Szlovákiában Chris Norman előtt koncertezhetek a zenekarommal, ami fantasztikus lehetőség, hiszen ő egy angol világsztár. A Csináljuk a fesztivált! rengeteg ajtót megnyitott nekem, amiért nagyon hálás vagyok” – mesélte a NYÁR 22 vendégeként Peter Šrámek, aki kevés szabadidejét kertészkedéssel tölti: első sikereit a paradicsompalántákkal aratta, de paprikával és fűszernövényekkel is próbálkozik. Mivel panelházban nőtt fel, mindig is vágyott egy kis kertre, ahol saját maga termelheti meg kedvenc zöldségeit. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken!

NYÁR 22 – minden hétköznap és szombaton 10-től délig, élőben a Dunán!

További olvasnivalók