×
Nyár 21

Csézy minden hónapban kap 13 szál rózsát férjétől

Az énekesnő a NYÁR 21 révfülöpi stúdiójában mesélt a férjével együtt töltött tíz évükről és azt is elárulta, milyen bakancslistás ajándékot ad a születésnapjára.

„Tíz éve élünk együtt, hét éve vagyunk házasok. Nem gondoltam volna, hogy ez a tíz év ennyire hamar elröppen. Tíz év után is azt kell mondjam, hogy kapcsolatunk ugyanolyan jó, vagy talán még jobb, mint volt” – mesélte Rátonyi Krisztának és Fodor Imrének Csézy a NYÁR 21-ben. Az ünneplés kapcsán pedig kiderült, mióta megismerkedtek, minden hónap 13-án kap férjétől 13 szál rózsát.
Közeleg egy másik jeles ünnep is, férje születésnapja, amelyen valóra váltja kívánságát. „Megígértem neki, hogy körbe biciklizzük a Balatont. Ő nagy bringás én viszont nem, de próbálja velem megszerettetni a tekerést” – árulta el Csézy. Az énekesnő mesélt családjukról is, hiszen 4 kutyával és 5 macskával élik napjaikat, a kis kedvencekről pedig néhány fotót is láthattak a nézők a Duna Televízió magazinműsorában.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy az énekesnő miként készíti a lecsót.

A NYÁR 21 hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival várja a Duna Televízió nézőit.

További olvasnivalók