×
Nyár 21

Kezdődik Kovácsovics Fruzsina kórházi gyakorlata

A mozgalmas nyár után a tanulás veszi át a főszerepet Kovácsovics Fruzsina életében, szeptemberben kezdi ugyanis kórházi gyakorlatát, ápolónak tanul. Hogy mely területek érdeklik és miért vágott bele a képzésbe, azt a NYÁR 21 adásában árulta el az énekesnő.

„Mielőtt intenzíven elkezdtem volna foglalkozni a zenéléssel a SOTE-n kezdtem tanulni, csak ez később háttérbe szorult, ám az érdeklődésem az egészségügyi pálya iránt megmaradt. Tavaly a pandémia miatt sok időm felszabadult és adódott egy lehetőség, amellyel élve ápolói szakirányon kezdtem tanulni” – mesélte az énekesnő a Duna Televízió délelőtti magazinműsorában. Szeptemberben pedig már kórházi gyakorlatát kezdheti. Hogy milyen területen, osztályon dolgozik majd, még nem tudja, de a kardiológia és a sürgősségi betegellátás nagyon érdekli – árulta el.
Kovácsovics Fruzsi számára a nyár egyébként nagyon mozgalmasan telt, erről is mesélt a NYÁR 21-ben.

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók