Nyár 23

Őze Áron a NYÁR 21-ben árulta el: fekete öves aikidós

A színház mellett a sport is nagy szenvedélye Őze Áronnak. A Jászai Mari-díjas színész a Duna Televízió műsorában mesélt arról, hogy szabadidejében imád teniszezni és evezeni, de rajong a japán harcművészetekért is. Már a fekete övet is megszerezte az aikidóban.

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház igazgatója, Őze Áron vendégeskedett a Duna Televízió magazinműsorában, a NYÁR 21-ben, aki kivételesen nem színházban, hanem a dódzsóban szerzett tapasztalatairól mesélt. Az adásból kiderült, hogy a Jászai Mari-díjas színész már az aikidó legmagasabb fokozatát birtokolja, fekete öves.

„A harcművészet egy éltre szól. Küzdősporttal kezdtem, de csak eljutottam az esszenciáig. Heti kétszer próbálom tartani az edzéseket, de szeniorként rugalmasabb a menetrend, hiszen a család és a munka időnként közbeszól. Színészként fontos töltekezni, hogy legyen mit felvinni a színpadra” – mondta el az adásban a színigazgató, hozzátéve, hogy egy családi ház és két gyerek mellett sosem unatkozik. Ha pedig kivételesen nem aktív kikapcsolódásra vágyik, akkor kertmozizással tölti az idejét. Nagyobb nyaralásra idén nem lesz ideje, de ezt nem is bánja, hiszen végre országszerte megkezdték a munkát a színházak.

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

A NYÁR 21 korábbi adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a MédiaKlikken.

További olvasnivalók