×
Nyár 21

Nagy Bogi a saját útját szeretné járni

Saját dalokat, saját szövegeket szeretne írni Nagy Bogi énekesnő, aki most arra vágyik, hogy minél több helyre el tudjon utazni és az ott szerzett élményeit szavakba tudja önteni. Az énekesnő a NYÁR 21 műsorában azt is elárulta Somossy Barbarának és Forró Bencének, hogy mit köszönhet A Dal című műsornak.

Az érettségi miatt a zenélést picit hanyagolnia kellett az utóbbi időben, de most ismét szeretne visszarázódni az alkotás folyamatába Nagy Bogi. Az énekesnő a NYÁR 21 stúdiójában mesélt tervezett lemezéről.

„Sok ötletem van, de a legfontosabb, hogy szeretném a saját utamat járni, saját dalokat és szövegeket írni. A célom az, hogy ezen a nyáron minél több tapasztalatot szerezzek, minél több élményt gyűjtsek, amelyeket később szavakba tudok önteni” – mondta az énekesnő, majd hozzátette: leginkább most utazásra vágyik, szeretne Spanyolországba, Dubaiba és Londonba is ellátogatni.

„Sokféle zenét szeretek, szeretem a lassú dalokat, ugyanakkor pörgősebb dallomokat is tervezek, olyanokat, amelyeket együtt tudunk énekelni koncerteken a közönséggel” – árulta el azzal kapcsolatban, hogy milyen stílusú albumot tervez.

Nagy Bogi életében fontos szerepet játszott A DAL 2019-ben való szereplése. „Itt értem célba, innentől kezdtem mint Nagy Bogi énekes lenni” – fogalmazott a Duna Televízió magazinműsorában a fiatal tehetség, akit nemrég az a megtiszteltetés ért, hogy Ákossal dolgozhatott. Erről is árult el részleteket a NYÁR 21 beszélgetésében:

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók