×
Nyár 21

Wolf Kati imádja a ’80-as évek zenéjét

Wolf Kati és Spigiboy újragondolták a “Gyere kislány, gyere” című Beatrice-slágert, amelyhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek. A NYÁR 21-ben az énekesnő mesélt a közös munkáról és azt is elárulta, milyennek tartja a ’80-as évek zenéit.

„Minden dalhoz alázattal kell állni, különösen igaz ez akkor, ha régi nagy slágerhez nyúl az ember. Tudni kell, hogy az új sohasem lesz jobb az eredetinél, a feldolgozást másként kell megcsinálni” – mondta a NYÁR 21 műsorvezetőinek, Somossy Barbarának és Forró Bencének Wolf Kati, aki a Beatrice 1977-es nagy slágerét dolgozta fel Spigiboy-jal közösen. A hozzá készült klip is a diszkókorszakot idézi meg: Kati göndör hajjal, csillogó ruhában látható benne, és persze a kazettás magnó és a tükörgömb sem hiányzik belőle.

„Nagyon jó slágereket adott a ’80-as évek, színes, dallamos zenék születtek akkoriban” – mondta a Duna Televízió műsorában az énekesnő, aki azt is elárulta, tervezi-e további dalok feldolgozását is ebből a korszakból.
A beszélgetés itt újranézhető:

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók