×
Nyár 21

Teljesült Berkes Olivér álma: Clooney-val szerepel új klipjében

Volt, ami volt címmel jelent meg Berkes Olivér új dala, amelyhez Miami Vice hangulatú klip is készült. Az újdonságról árult el részleteket az énekes a NYÁR 21-ben Rátonyi Krisztinának és Fodor Imrének, sőt az is kiderült, milyen nagy álma vált valóra.

„Egy újraindítás gomb jutott eszembe, mikor megírtam ezt a dalt a stúdióban. A tavalyi év sok nehézségét szeretném ugyanis lezárni vele” – mondta Berkes Olivér a NYÁR 21-ben Volt, ami volt című újdonsága kapcsán, amelyben reggaeton alapok köszönnek vissza.
Klip is készült a dalhoz, amely Olivér kérésére, Miami Vice hangulatú lett, vagyis színes, optimista és vidám, nem mellesleg pedig valóra vált általa az énekes nagy álma is. „Nagyon régóta szerettem volna, hogy ha Clooney, a kutyusom is szerepelhet velem egy klipben” – árulta el Berkes Olivér, amely végre megtörtént.

A NYÁR 21 színpadán elő is adta új dalát, amely a beszélgetéssel együtt itt megtekinthető:

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

Fotókredit: Ökrös Levente

További olvasnivalók