×
Nyár 21

Zoltán Erika élete egy beteljesült álom

A siófoki Interpop Fesztiválon hangzott el először Zoltán Erika Szerelemre születtem című dala - mindez 35 évvel ezelőtt történt. A jubileum kapcsán a NYÁR 21-ben felidézte az énekesnő, milyen volt akkor a balatoni színpadon állni.

Rengeteg szép emlék köti Zoltán Erikát a Balatonhoz. Egyrészt gyerekként sok nyarat töltött Vonyarcvashegyen, de Siófok is fontos szerepet játszott az életében, hiszen az 1986-os Interpop Fesztiválon hallhatta először a közönség a Szerelemre születtem című dalát, amellyel akkor közönség díjat nyert.

„Fiatal lányként szinte nulla forinttal a zsebemben nagyon elit érzés volt Siófokon lenni, fellépni. Ami pedig utána történt, az a beteljesült álom, mindaz, amiről valaha kislányként álmodtam” – vallotta be Somossy Barbarának és Forró Bencének a NYÁR 21-ben Zoltán Erika.
Az énekesnő arról is mesélt, miként született meg új Happy birthday, Boldog születésnapot című dala, amelyet elő is adott a NYÁR 21 színpadán.

A beszélgetés az alábbi linkre kattintva újranézhető:

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

Fotókredit: Ökrös Levente

További olvasnivalók