×
Nyár 21

Mahó Andreának nem nagyon kell fogyókúráznia

Saját bevallása szerint szerencsés alkatot örökölt Mahó Andrea, aki ugyan mindig is odafigyelt étkezésére és a testmozgásra, igazából fogyókúráznia nem nagyon kellett. Ezt a Jászai Mari-díjas színművész árulta el a NYÁR 21-ben, ahol 15 hónapos kislányáról is mesélt.

Bébiétel főzős videókat készít Mahó Andrea, segítve azon kismamáknak, akik hozzá hasonló módon picit bajban vannak, mikor el kell kezdeni gyermeküknél a hozzátáplálást.

„Mikor öthónapos lett Anna Róza és elkezdődhetett a hozzátáplálás, gondban voltam. Igaz, volt egy listám az adható alapanyagokról, de nem igazán tudtam, mit főzzek belőlük. Ekkor édesanyám és nővérem is segítségemre sietett, összedugtuk a fejünket és kitaláltuk, milyen egészséges és finom ételeket lehet készíteni a babáknak” – mesélte Mahó Andrea arról, hogy mi inspirálta a főzős videók elkészítésére. A színművész azt is elárulta, kislánya jó evő és szereti az ízeket, a tészta mellett a spenót az egyik kedvence. Anna Róza gondoskodik édesanyja sportolásáról is mostanában, hiszen éppen járni tanul.

Mahó Andrea azt is bevallotta, az egészségtudatosság mindig jellemző volt rá, azonban szerencsés is. „Jó alkatot örököltem és eddig nem nagyon kellett fogyókúrázzak” – mondta a színművész.

Hogy milyen közös nyári terveik vannak a családdal, az kiderül a NYÁR 21 beszélgetéséből, amely itt újranézhető:

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók