×
Nyár 21

Van élet a borsólevesen és főzeléken túl

Igazi „borshow” volt a NYÁR 21-ben, hiszen az immár hatodik Borsókóstoló Fesztivál borsófőző versenyének győztes csapata szorgoskodott a műsor szabadtéri konyhájában, bebizonyítva: nem csak leves vagy főzelék készülhet az ízletes zöldségből.

Hatodszorra rendeztek Borsókóstoló főzőversenyt Székesfehérváron, amely során ismét kiderült, hogy ez a zöldség milyen sokféleképpen és sokszínűen fordulhat elő a tányérokon. A versenyt a Borsószemek csapata nyerte, amelynek tagjai a NYÁR 21 stábját is ellátták finomságokkal.
A versenyen több, mint harminc féle borsós étel szerepelt, hiszen e zöldségből borsópaprikástól kezdve, pogácsa, palacsinta, torta, de még fagylalt is készülhet .

Hogy a NYÁR 21 szabadtéri konyhájában milyen ételek kerültek terítékre, most kiderül:

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók