×
Nyár 21

Trokán Péter pályája elején tudta: nem megy nyugdíjba

Több, mint ötven éve láthatja színpadon vagy televízióban a közönség Trokán Pétert. A színművész nemrég ünnepelte 75. születésnapját, amely alkalomból a NYÁR 21 műsorvezetői is felköszöntötték.

„Majdnem egy hétig tartott az ünneplés. Persze nemcsak engem, hanem a család több tagját is ünnepeltük, ugyanis úgy hozta a sors, hogy több születésnapos is van a családban ekkortájt. Az unokám június 25-én, Anna lányom június 29-én, Péter és Pál napján született, így névnapoztunk is” – meséltre Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész a NYÁR 21-ben, hozzátéve: számára az volt a legfontosabb, hogy a jeles napon együtt legyen a család.

Trokán Pétert már több mint ötven éve láthatja a közönség és nem is tervezi a nyugdíjba vonulást. „A színészek alig ismerik a nyugdíjat. Mikor erre a pályára léptem, tudtam, hogy nem fogok nyugdíjba menni. Játszom, amíg szükség lesz rám és míg az agyam és az erőm engedni” – árulta el. Ennek kapcsán pedig színészi terveiről is beszélt, többek között egy érdekes színházi „próbálkozásról”, amely új köntösben mutatja be Az ember tragédiáját.
Minderről bővebben mesélt a NYÁR 21-ben.:

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók