×
Nyár 21

Gregor Bernadett kamaszkora óta Karády-rajongó

Nem lesznek Karády-s külsőségek, hiszen nem utánozni szeretné, pusztán emlékezni kamaszkori bálványra Gregor Bernadett, aki egy önálló Karády-estre készül. A NYÁR 21 stúdiójában ízelítőt is adott, az örök klasszikus Hamvadó cigarettavéget előadva.

Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas színésznő mindig is nagy rajongója volt Karády Katalinnak, hamarosan pedig egy eddig még nem látott zenés színpadi játékot mutat be a legendás színésznő tiszteletére.

„Mikor az 1980-as évek végén ismét divatba jöttek a Karády-nóták nekem az összes dala megvolt lemezen, vagy kazettán, kívülről fújtam az összes slágerét. Annak idején egy szép, búgó hangú színésznőt láttam benne és csodáltam őt, aztán ahogy egyre jobban megismertem az életét, annál több kérdés merült fel vele kapcsolatban, amelyekre szerintem senki sem fog választ kapni” – mesélte fiatalkori példaképéről a NYÁR 21-ben a színésznő. Drámai fordulatokkal teli életútját bele is szövi önálló Karády-estéjébe. Gregor Bernadett azonban nem utánozni szeretné, hanem emlékezni rá, ezért biztosan nem csináltat Karády-s hajat és szipkát sem visz magával a színpadra.

A beszélgetést – benne a Gregor Bernadett által előadott Karády-slágerrel – itt újranézheti:

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

További olvasnivalók