×
Nyár 21

Eke Angéla újabb kihívásnak, míg Strocz Botond különleges kalandnak éli meg a Balaton-átevezést

Futóverseny után most a Balaton átevezésére készül Eke Angéla. A színésznő a NYÁR 21-ben árulta el, nagy kihívás ez számára, hiszen ezúttal, egyedül kell teljesítenie a távot.

Eke Angéla és Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó nemrég közös hajóban evezte át a Dunát, ám a Balatont már külön szelik át. Ez a közmédia NYÁR 21 műsorának beszélgetéséből derült ki, amelynek mindketten vendégei voltak a Balaton-átevezés kapcsán, amelyet július 10-én rendeznek. Storcz Botond szerint ez egy különleges kaland és óriási élmény, hiszen normál esetben nem lehet átevezni a Balatont engedély nélkül.
„A pandémia miatti színházi szünet váltotta ki belőlem azt, hogy sportkihívások elé állítom magamat. Idén már indultam egy futóversenyen is, most pedig a Balaton-átevezés következik, ami szintén nagy kihívás számomra” – mondta Eke Angéla és egyben biztatott mindenkit, vegyen részt az eseményen. „A sport nincs korhoz kötve, és nincsenek határok sem. Ha az ember elég kitartó, bármit elérhet” – mondta a Duna Televízió műsorában a színésznő.

A NYÁR 21 beszélgetésében fontos információkat hallhatnak a Balaton-átevezés iránt érdeklődők a nevezéssel, programokkal és a biztonsági előírásokkal kapcsolatban is:

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

A NYÁR 21 aktuális adásai 60 napig visszanézhetők a Médiaklikken.

Fotókredit: Ökrös Levente

További olvasnivalók