×
Nyár 21

Orsovai Reni inkább tölti a nyarat a színpadon, mint vakációzással

A DAL 2020-as győztes produkciójának női tagja, Orsovai Reni teljes erőbedobással belevetette magát a nyári koncertszezonba, és új dalok megjelenésére készül saját zenekarával, a NENE-vel. A csapat tagjai a NYÁR 21 legutóbbi adásában meséltek arról, hogy élték meg a karantén legnehezebb napjait és mennyi mindennel készülnek a visszatérésre.

Orsovai Renit a Duna Televízió, A DAL című műsorából ismerte meg az egész ország, Rácz Gergő partnereként pedig a győzelemig menetelt 2020-ban a Mostantól című dallal, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb magyar slágere lett. Az énekesnő akkor nem élvezhette ki a győzelemmel járó sikert, hiszen a dalverseny után nem sokkal bezárt az ország. Az idei nyár viszont más lesz: zenekarával, a NENE nevű formációval végig koncertezik. Az együttes a NYÁR 21 csütörtöki adásában a zenélés mellett az elmúlt időszak megpróbáltatásairól beszélgetett a műsorvezetőkkel, Novodomszky Évával és Fodor Imrével.

„Januárban volt a mélypont, amikor már mindannyiunknak elege lett abból, hogy folyamatosan várunk. Nem voltak koncertek, nem találkoztunk a közönséggel. Nem tudtunk alkotni, elfáradtunk, de kijöttünk belőle. Jelenleg két klipen dolgozunk és folyamatosan koncertezünk. Nagyon örülök ennek, mert most inkább vagyok a színpadon és dolgozom, minthogy a Balatonban áztassam magamat” – fogalmazott Orsovai Reni a NENE zenekar énekesnője a NYÁR 21-ben, amelyben azt is elárulta, miért sikerült igazán vidámra a legutóbbi klipforgatásuk. A további részletek a NYÁR 21 idézett adásában.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

A NYÁR 2021 aktuális adásai 60 napig visszanézhetők a Médiaklikken.

További olvasnivalók