×
Nyár 21

NYÁR 21 – Kiderült, milyen anyós Csepregi Éva

Csepregi Éva gondoskodott az igazi nyári hangulatról a közmédia megújult NYÁR 21 című műsorának évadnyitó adásában. Az éneklés mellett saját balatoni élményeiről is mesélt, sőt fia esküvője kapcsán azt is elárulta, milyen anyósnak tartja magát.

„A Balaton nekem tényleg a riviéra, főként a ’80-as években volt az, amikor az egész pop- és rockszakma folyamatosan turnézott a tónál. Bár azóta megváltoztak az itteni települések, de a fejlődés jó irányba halad és örülök, hogy a Balaton, mint koncerthelyszín megmaradt” – idézte fel az énekesnő a NYÁR 21 révfülöpi mólóján az élményeit. Fodor Imre és Forró Bence műsorvezetőknek azt is elárulta Csepregi Éva, hogy Zamárdi a kedvence, télen-nyáron szereti ezt a várost.

Családja kapcsán egy örömhírt is megosztott a népszerű énekesnő, hiszen fia nemrég házasodott. „Jó látni, hogy ennyire boldogok együtt a fiatalok” – mondta, hozzátéve: „megértő anyós vagyok, mindenben lehet hozzám fordulni”.
A beszélgetés, benne a népszerű nyárindító slágerekkel, itt újranézhető!

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők.

További olvasnivalók