Nyár 23

Kautzky Armand elárulta, miért nem szokott fürdeni a Balatonban

Bár azt gondolhatnánk James Bond magyar hangjáról, hogy ő maga is nagy kalandor, a valóságban Kautzky Armand jobban kedveli a kiszámítható szituációkat. A Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában vallotta be a népszerű színpadi- és szinkronszínész, miért tart a balatoni fürdőzéstől.

A NYÁR 21 legelső vendége Kautzky Armand volt, aki a révfülöpi mólón mesélt a Balatonhoz kapcsolódó élményeiről. Az ide kötődő emlékei évről-évre sokasodnak, ugyanis a Jászai Mari-díjas színművész kedvenc hazai üdülőhelye a magyar tenger. Bár az idei nyár nem az önfeledt pihenésről szól számára, nem bánja, hiszen az elmúlt időszak a járványhelyzet miatt a szokásosnál nyugodtabban telt, így tele van energiával. A Balatonban pedig amúgy sem a strandszezont szereti a legjobban – derült ki a közmédia nyári magazinműsorának első adásában.

„Idén nyáron ingázni fogok a balatongyöröki nyaralónk és a munkáim helyszínei között. Bár a legtöbben a fürdőzés miatt választják a balatoni nyaralást, bevallom, én nem sűrűn merészkedem bele a vízbe a tó élővilága miatt. Zavaró, amikor nem látom, hova, mire vagy kire lépek. Jómagam jobban kedvelem a hegyekről, kilátókból élvezni a magyar tenger látványát” – árulta el Kautkzky Armand a NYÁR 21 műsorvezetőinek, Somossy Barbarának és Forró Bencének.

A színész hozzátette, maga is nagy rajongója a belföldi turizmusnak, szinte nincs olyan szeglete az országnak, ahol még nem járt. A kedvenc városai emlékezetes színházi munkáihoz köthetők: Szegedet a Dóm téren található szabadtéri színpad miatt, Szarvast pedig a különleges víziszínpadja miatt szerette meg. Eger pedig kitüntetett szerepet foglal el a szívében, ugyanis nemcsak a bikavér, hanem ő is onnan származik.

Kautzky Armand további érdekességeket is elárult nyári terveiről a NYÁR 21 idézett adásában:

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők.

További olvasnivalók