×
Magyarország szépe 2019

Eseménydús első napon vannak túl a Magyarország Szépe 2019 versenyzői

Mint minden évben, úgy idén is számtalan feladattal és programmal néztek szembe az ország legszebb lányai.
 

Mindenki korán reggel kelt, hogy időben megérkezhessen a tábor helyszínére Siófokra, a Hotel Azúrba, a versenyzők itt töltik az elkövetkezendő két hetet, beosztott menetrend alapján.

A lányok már a buszút alatt is összebarátkoztak, így nincs kétség afelől, hogy egy igazán összetartó társasággal dolgozunk a következő napokban. A szállodába belépve a hölgyek először picit megszeppenve, de izgalommal csillogó szemekkel néztek körbe a tágas recepcióban. A hotel kedves munkatársai mindenben a segítségükre voltak, így könnyen és gördülékenyen elfoglalták a szobáikat.

A kiadós ebéd után a versenyzők, már készülődhettek is a tábor egyik első előversenyére, a Miss Beauty Face-re. A megmérettetés lényege, hogy a lányok saját sminkben, hajban és ruhában álltak a fotográfus, Borzi Vivien kamerája elé. A szépségek, igazán rutinosan mozogtak a lencse előtt a gyönyörű Balatonnal a háttérben. A végeredményről viszont csak holnap kapunk információt, így akkor derül ki, kitől kell búcsút vennünk és ki az aki védettséget élvez, mehet az élő showba.

Pár órával később egy újabb alversennyel néztek szembe, a Miss Bikinivel. A verőfényes idő a 30+ °C-ot is hozta magával, így a lányoknak kétszer akkora kihívást jelentett helytállniuk és bizonyítaniuk. Fürdőruhában kellett a zsűri előtt a szépségeknek felvonulniuk, itt az alakot, az összhatást és a kisugárzást nézték. A bírák döntöttek, távoznia kellett Molnár Kingának, és Nagypál Kriszti az első helyével első biztos bejutója a döntőnek.

Majd következett a nap utolsó megpróbáltatása, ami igazán átmozgatta a szépségeket, a Miss Sport. Külön erre az alkalomra egy felfújható akadálypályával készültek a szervezők, ami első pillantásra egy ugrálóvárra emlékeztetett, de ha közelebbről szemügyre vettük és netalán ki is próbáltuk, hamar beláttuk, ez egy bukdácsolós, csúszkálós és bizony megerőltető feladat. A lányok párban csinálták végig az utat, amit a lehető legjobb idővel kellett zárni, hiszen ezen múlott a versenyben maradásuk. Küzdöttek és nem adták fel a hölgyek, a legjobb időt pedig Márton Fanni futotta, így ő vele már biztosan találkozunk június 23-án, 19:30-kor a Dunán és a Duna World-ön., de ennek ellenére is búcsúztunk ismét egy lánytól, Schneider Rékától.

A könnyes búcsú és a kiköltözés után közös vacsorán és csapatépítőn vettek részt a versenyzők, hogy még jobban összerázódjanak, hiszen kemény napok várnak még rájuk…