×
Magyarország szépe 2019

Ilyen volt a Magyarország Szépe 2019 döntő

Percről-percre követhették velünk a versenyzők szereplését és a sztárprodukciókat!

Az estét egy különleges produkció nyitotta, Oláh Gergő a Roma Soul és a Fricska a Szode Seja című dallal, melyre a 16 döntős vonult végig a színpadon. A színes nyitányon a lányok is táncra perdültek.

A The Middletonz dalpremierrel készült a Bikini tourra. Lonely Days című számukra a 16 döntős fürdőruhában mutathatta meg magát a közönségnek.

A klasszikus slágert, a Tűzvarázslót DR BRS és Király Viktor feldolgozásában halhattuk, a színpadot pedig felégették maguk mögött jégszemeikkel.

Király Viktor egy szusszanásnyi idő után már újra a színpadon állt, három énekes társával, Oláh Gergővel, Kállay Saunders Andrással és Vavra Bencével. A kvartett egy igazán érzelmes Elton John muzsikával készült a Kreatív tourra, ahol a döntős lányok egy-egy divattervező ruháját viselték.

Jetlag és Marge az Égen át című számát hozta el nekünk, melynek dallamára már mindannyian ismerősen ringatóztunk, a színpadot pedig neon köntösbe öltöztetve csodálhattuk.

A népviseleti touron a szépségek Zsolnay porcelán ihlette ruhákban vonultak fel a színpadon, az aláfestő zenét Wolf Kati ifj, Sárközy Lajossal és zenekarával szolgáltatta, a CSillagok, csillagok című népdal és a Szerelem miért múlsz popsláger vegyítésével.

A remek hangulatról Balázs Klári és Korda György is gondoskodott, ők a Száll a dal egy késő éjen át illetve A nap kapujában című dalukkal örvendeztették meg a közönséget.

Az Estélyi tourra Király Linda és Király Viktor készültek méghozzá a Perfect című számmal, nem csak a döntős lányok voltak elbűvölőek, de a testvérpár is magára vonzotta a tekinteteket, elsöprő duettjükkel.

Az este a végéhez közeledett, így az eredményhirdetés is. Lakatos Lilla a közönségdíjat, Csonka Rebeka a Legszebb mosoly illetve a második udvarhölgy kitüntetést, Gaál Tímea az első udvarhölgy címet, Nagypál Krisztina pedig a királynői koronát vihette haza.

A finálé hangulatát a The Middletonz Roses című számával emelte az egekbe.