×
Magyarország szépe 2019

Magyarország szépei a Balatoni nyárban

Elkezdődött a nyári időszámítás a Duna csatornán, ami azt is jelenti, hogy reggelente 10-12 óráig Balatoni nyár a képernyőn.

A tábor lakók az adás első napján utaztak le a helyszínre, mint minden évben, Révfülöp ad otthont a magazinnak. A lányok izgatottan várták a műsort, hiszen élő adásban kellett szerepelniük a Balatoni nyárban és ez legtöbbüknek az első televíziós szereplése volt.

A stáb már forgott, amikor a szépségek megérkeztek, természetesen az összes szem rájuk szegeződött és mindenki nagy örömmel fogadta őket. Mivel adásba csak később kerültek, így volt alkalmuk átbeszélni a lépéseket, amiket később majd a kamerák előtt kellett tenniük.

A fordulatok begyakorlása után, élesben is bizonyíthattak a versenyzők, kezdődött a felvonulás az adásban. Míg Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd Freddie a Magyarország Szépe 2019 műsorvezetői, a Balatoni nyár műsorvezetőinek, Szabó Erikának és Vida Péternek meséltek, addig a lányok pózoltak és mosolyogtak a kamerának.

Reméljük eredményesen, hiszen javában zajlik a Legszebb mosoly címért folytatott küzdelem, ahol a 16 döntős hölgyre lehet leadni szavazatokat értékes nyereményért, erről bővebben, IDE KATTINTVA kaphatnak tájékoztatást.

Továbbá ne felejtsék, június 23-án, 19:30-tól élőben közvetíti a Duna és a Duna World a szépségkirálynő választást, ahol kiderül ki az a lány, aki képviselheti hazánkat a világversenyen. Tartsanak velünk!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyarország Szépe 2019 - Balatoni nyár
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2019/06/IMG_1150-e1560931462957-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyarország Szépe 2019 - Balatoni nyár
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2019/06/IMG_1186-1024x768.jpg
    [alignment] => aligncenter
)