×
Magyarország szépe 2019

Egy hét után újra a család karjaiban

A csapat már izgatottan várta a vasárnapot, hiszen mindig izgalmas feladatok várták őket, de arra nem is számítottak, hogy mekkora örömben lesz részük Budapesten.

A nap a szokásos reggeli edzéssel kezdődött, ez alól nincs kibúvó, de a lányok mivel igen sportosak és a mozgás az életük részét képezi, nem volt megterhelő számukra.


Ezután mindenki elvonult készülődni, mert a program vasárnap a fővárosban várta őket, de útba ejtették a Pilisi Parkerdőt is, mert idén a társadalmi felelősségvállalás témája a gyerekek környezettudatosságra nevelése, ezért ellátogattak a lányok egy öko óvodába, ahol a Parkerdő erdésze tartott számukra előadást, utána pedig közösen ültettek növényeket, fákat a gyerekekkel és rajzoltak képeket az erdő lakóiról.

Délutánra már Pestre értek a versenyzők, ahol az Andrássy Dental jóvoltából teljeskörű fogászati kezelésen estek át, majd kirándulást terveztek a Gellért-hegyre, ahol nem várt meglepetés fogadta a lányokat.

A szinte már kötelező számba vehető fotózkodást Budapest szemet gyönyörködtető panorámájával a Szabadság szobortól nem messze, persze nem hagyhatták ki, és utána a lányok mit sem sejtve ballagtak fel az emlékmű lábához.

A csoportban elől vonulók pillantották meg először szeretteiket és pikk-pakk az egész társaság, ki-ki a saját családja gyűrűjében találta magát. A megható találkozáskor hullottak a könnyek, az öröm jeleként, hiszen majd egy hét után újra azokkal lehettek, akik a legfontosabbak számukra. Virágcsokor, lufik, plüss állat és önfeledt mosoly mindenki arcán.

A búcsúzkodás pillanata viszont elengedhetetlen volt, a lányokra még vár a tábor, a felkészülés a június 23-i élőshowra, amit 19:30-tól közvetít élőben a Duna és a Duna World.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyarország Szépe 2019 családi nap
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2019/06/CSALADI_NAP.00_00_14_17.Still001-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)