×
Magyarország szépe 2019

Izgalmas napokat zártak a Magyarország Szépe tábor lakói

A festői szépségű Balaton partra a legtöbben nyaralni és pihenni utaznak, ám a Magyarország Szépe döntőseire, számtalan program és felkészülés várt. Hiába a gyönyörű ruha, haj és smink, ha kánikulával kell szembenézni, de a lányok ennek ellenére kitűnően helyt állnak minden próbán.

Az egyik nap szépségnapon vettek részt, ahol profi körmös csapat vette kezelésbe őket, hogy az élő showra mindenki keze ápolt és királynőhöz méltó legyen. Ehhez egy rózsaszínes nude árnyalatot választottak, ami passzolni fog a lányok ruháihoz. Utána Hajas László mesterfodrász körébe gyűltek, aki tanácsokkal és termékekkel segítette őket, hogy a hajuk is a lehető legjobb formába kerüljön a műsorig.

Majd a smink részlegbe vezették a szépségeket. A profi csapat megmutatta a lányoknak mely oldalukat hangsúlyozzák ki és miket próbáljanak korrigálni, a legszebb hatás elérésének érdekében. Az alapok átbeszélése után, minden hölgy megkapta a hivatalos királynői sminket, ami egy füstös, szemhangsúlyos festés. Utolsó állomásként az APIVITA Magyarország képviselői látták el jó tanácsokkal a tábor lakóit, hiszen egy királynőnek amellett, hogy szép, a bőrének ápoltnak és hidratáltnak is kell lennie.

Ismét újabb napnak néztek elébe a lányok, méghozzá egy titkos küldetésre tartottak. A csapatot 4 fős társaságokra bontották, így kellett megbirkózniuk a rájuk váró feladatokkal. Belekóstolhattak a mezőgazdasági munkába és a laboratóriumi körülményekbe. Reggeltől estig járták a helyszíneket a versenyzők és a fárasztó nap után megtanulták nyugtával dicsérni a napot. Mindannyian elfáradtak, így a késői vacsora és koreográfia próba után, hamar elcsendesedett a szálloda légköre.

Másnap pedig délelőtt már mindenki a Miss Charity alversenyre készülődött. Ennek lényege, hogy a lányok megmutatják, milyen kezdeményezés, jótékonyság mellé állnának, ha a fejükre kerülne a korona, hiszen egy szépségkirálynőnek fontos kiállnia egy-egy segítő tevékenység mellett. Ebben a fordulóban nincs kiesés és a lányok maguk között döntik el, ki érdemli meg a Miss Charity címet, ki az, aki a legszebb kezdeményezés mellett állna ki. A szépségek szívét Gaál Tímea jótékony tette hatotta meg a leginkább, így a szalagot, a csokrot és az emléktáblát ő viszi majd haza.

A ruhapróba ezután kezdődött, amikor is mindenki belebújhatott a számára megálmodott költeménybe, és az úgy nevezett tour összes ruháját magukra ölthették. Ez idén a bikini, az estélyi, a népviselet és most először minden lány egy-egy divattervező, szám szerint 14 tervező ruhájába bújhat majd, hiszen a jelenleg 16-os mezőny az élőshowban kettővel redukálódik majd.

A tábornak viszont még koránt sincs vége, készülődni kell a lányoknak a műsorra, ami június 23-án 19:30-tól látható a Duna és a Duna World műsorán élőben!

Továbbá ne felejtsenek el szavazni a Legszebb mosolyú lányra, hiszen értékes nyereménnyel gazdagodhatnak!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyarország Szépe 2019 tábor - Küldetés
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2019/06/DSC03011-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)