M5

Mesterember leszek: Pék

A február 10-i adás tartalmából.

Dagasztás, kelesztés, kifli sodrás és kalácsfonás. Vajon hogyan készül a jó kenyér? Miért kell bemetszeni a tésztát sütés előtt, és vajon mi a ropogós leveles croissant titka? Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában a pék szakmát mutatjuk be. Mesterember leszek – szombaton délután az M5 csatornán!

Tartsatok velünk!

Mesterember leszek – M5 – február 10., szombat 18:10

Tovább a műsoroldalra >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/01/MESTERLESZEK_20240210_2.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább