M5

Mesterember leszek – Új szemléletben folytatódik az M5 kulturális csatorna műsora

Megújult tematikával és címmel folytatódik a közkedvelt szakmákat bemutató Mesterember leszek című műsor. A sorozattal az M5 nézői betekintést nyerhetnek a különféle mesterségek világába, miközben fiatal tehetségek mutatják meg, hogy a szakmai úton járva milyen élmények és kihívások várnak rájuk.

A közmédia kulturális csatornájának Mesterember leszek címmel megújult műsora szombatonként betekintést nyújt a fiatal mesterember-jelöltek mindennapjaiba, miközben kendőzetlenül felfedi egy-egy szakma kihívásait és az azokban rejlő lehetőségeket. A Mesterember leszek izgalmas és tanulságos utazást kínál a különböző szakmák világában, és rávilágít arra, hogy a tehetséges fiatalok milyen kreatív és inspiráló módon formálják meg a jelen szakmáit.

A következő epizódban a Szamos Mátyás Budapesti Komplex Szakképzési Centrum cukrásztanulói és oktatói mutatják be napjaink cukrásziparának hétköznapjait és innovációt. Együtt sütnek és alkotnak, miközben szert tesznek a cukrász szakma mesterfogásaira, valamint az is kiderül, valóban olyan „édes-e” ez a hivatás, mint ahogyan sokan gondolják.

Mesterember leszek szombatonként 18:10-től az M5-ön

Videó ajánló

Olvasson tovább