M5

Szakmájában és a gyermeknevelésben a legkitartóbb Feke Pál

Noha az életmódváltási törekvései többször kudarcba fulladtak, a színpadon és kislánya nevelésében következetesen a tökéletességre törekszik a közkedvelt előadó, aki az M5 csatorna vendégeként a munka és a magánélet harmóniájáról beszélt.

Az újpesti kertvárosban alufóliából gyúrt magának mikrofont – így kezdődött Feke Pál zene iránti múlhatatlan szenvedélye. Húszéves pályafutása alatt a zenés színház műfajában szinte mindent elért, amit lehet, de – saját bevallása szerint – míg a színpadon fegyelmezett, alázatos alkat, addig a magánéletében nem mindig kitartó – minderről az M5 portréműsorában, a Kontúrban mesélt a musicalénekes.

„Én vagyok az az ember Magyarországon, akinek az otthonában a legtöbb sportfelszerelés van, de ennek ellenére egyikben sem aktív. Mindent elkezdek, majd abbahagyom. Nincs megfelelő akaraterőm a rendszeres mozgáshoz vagy diétához. Marcangol a lelkiismeret-furdalás, mert a munkámban ennek pont az ellentéte vagyok. A színpadon végtelen a maximalizmusom és a kitartásom” – mondta Feke Pál Junior Prima- és Artisjus-díjas előadóművész. A szakmáján túl szenvedéllyel éli még az apaságot is. Egyetlen kislánya, Mimi már ötéves, akit rajongásig szeret, és olykor már a közönség soraiban is feltűnik egy-egy előadáson.

„Úgy élem a napjaimat, hogy ha húsz év múlva visszanézek, akkor azt tudjam mondani, mindent megtettem azért, hogy a kislányom boldog legyen. A karrierem mellett nagyon fontos a gyermekem, az édesanyám, a kedvesem, a családom és az otthonom. Bár még csak november van, már készülünk a karácsonyra is, ami a kedvenc időszakom az évben” – mesélte Feke Pál, akit december 3-tól a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjaként szombat esténként láthatnak a nézők a Dunán.

Kontúr – példák, sorsok, titkok, vallomások, mélyinterjúk szombatonként 18:00-tól az M5 műsorán!

Olvasson tovább