M5

A régi műsor, új köntösben – Megújult a Librettó

Új stúdióból, új tartalmakkal jelentkeznek minden hétköznap 18 órától a Librettó műsorvezetői, kibővített, 40 perces műsoridőben.

Új díszletben, új időpontban és vadonatúj tartalommal jelentkezik minden hétköznap 18 órától a Librettó. Árvai Zoltán egy Facebook-videóban vezette körbe a nézőket, megmutatva minden újdonságot az enteriőrben, és elárulta saját kedvenc újítását is.

„Ami az én kedvencem, az a csodálatos lámpasor. Égőkből kiírtuk azt, hogy Librettó, ezáltal még fiatalosabb, még lendületesebb lett a díszletünk” – mondta.

Az új arculattal és tartalmakkal jelentkező M5 kulturális csatorna Librettó című műsora a korábban megszokotthoz képest egy órával hamarabb, minden hétköznap 18 órától várja nézőket.

A díszlet mellett a tartalmat is felfrissítették, melyet Sipos Szilvia egy véget nem érő utazáshoz hasonlított.
„Én azt szeretem a Librettóban, hogy olyan, mint egy soha véget nem érő utazás, a sokszínű magyar és egyetemes kultúrában. Mi azt szeretnénk, hogyha minél többen tartanának velünk ezen az utazáson, és együtt csodálkozhatnánk rá a minket körülvevő világ szépségeire” – mondta Sipos Szilvia, a Librettó műsorvezetője.

„A közmédia kulturális csatornája az országban egyedülálló módon szolgáltatja a kulturális tartalmakat – mondta Bán János, az M5 csatornaigazgatója. – Műsorkínálatában változatos műfajokkal találkozhatnak a nézők a dokumentum- és ismeretterjesztő filmektől a fórumteremtő stúdióműsorokig. Az M5 az a hely, ahol a kultúra otthon van. Legyen szó irodalomról, zenéről, film- és színházművészetről, képzőművészetről, történelemről vagy épp a kultúrát érintő közéleti kérdésekről.”

Kritika, művészek, kulissza. Minden, ami a kultúrában történik.

Olvasson tovább