×

M2 Petőfi TV

A két Lotti

Június 21-én, 18:15-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Erich Kästner ifjúsági regénye nyomán újabb filmes adaptáció született. Luise, inkább szeretett volna az Eiffel-toronyhoz, a Skót Felföldre, vagy a Müncheni Olimpiai Stadionba menni, mint egy nyári táborba. Első európai nyaralásán ugyanis nem nagyon örül a bentlakásos sulinak, ahol talán matekot is kell tanulni.
A nyári tábor mellesleg egy kastély a tó mellett, ahol focizhat, szörfözhet, vigasztalja édesapja. Luise, nagyon meglepődik, amikor a kastélyban észreveszi, hogy már van ott valaki, aki rettentően hasonlít rá. Lotte, aki zongoraművésznő szeretne lenni és japán zongoratanárnője van. Lotte pedig édesanyja unszolására került a nyári táborba. A két kislány lassan összebarátkozik és kiderül számukra, hogy ikertestvérek. Lotte és Luise elhatározzák, hogy a nyári szünet végén helyet cserélnek egymással. Luise az anyukáját szeretné megismerni, Lotte pedig az édesapját. De addig még sok bonyodalom történik, amíg a turpisság ki nem derül.

Német ifjúsági tévéfilm, 2017

A műsorszám megtekintése, 12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Feliratozva a teletext 222. oldalán.

Forgatókönyvíró: Niko Ballestrem (Erich Kästner regénye nyomán)
Zene: Klaus Doldinger
Operatőr: Lars Liebold
Rendezte: Lancelot von Naso

Szereplők: Delphine Lohmann (Lotte Kröger), Mia Lohmann (Luise Palfy), Alwara Höfels (Charlize Kröger), Claudia Messner (Marianne ‘Ama’ Kröger, a nagymama), Florian Stetter (Jan Palfy), Oliver Wnuk (Mo), Mina Tander (Leni Gerlach), Margarita Broich (Frau Muthesius, a nyári tábor igazgatónője), Miguel Herz-Kestranek (orvos), Amelie Plaas-Link (Ulrike), Igor Karbus (Stephan), Vincent Sauer (szakács)

Videó ajánló

Olvasson tovább