A Csináljuk a fesztivált! sztárja betegsége után visszatért

Trap kapitány tavaly hozta nyilvánosságra, hogy egészségügyi okok miatt egy időre visszavonul az aktív zenei élettől. A kényszerpihenő után új albummal tért vissza, erről az elsők között az M2 Petőfi TV új élő műsorában, az Esti Kornél vendégeként beszélt.

„Tavaly kiderült, hogy az évi átlag 200 koncert, ami nyolc éven át jellemezte az életemet, nagyon megviselte a szervezetem. Túl sokat éjszakáztam, és a szájdobolás sem tett jót a szívemnek. Vissza kellett vennem a tempóból ahhoz, hogy most itt lehessek köztetek” – kezdte az M2 Petőfi TV esti élő műsorában a Csináljuk a fesztivált! egyik sztárelőadójaként is ismert előadó. Hozzátette, a pihenés alatt lehetősége adódott arra, hogy átgondolja, milyen szokásokon szükséges változtatnia ahhoz, hogy gyógyulása után folytathassa zenei karrierjét.

„Minden embernek két élete van, a második akkor kezdődik, amikor rájössz, hogy csak egy van. A szívemre vettem, hogy túl sokat dolgoztam, és eközben magamra egyáltalán nem jutott időm. Az új lemezem úgy alkottam meg, hogy a gyermeki énem büszke legyen rám” – hangsúlyozta Molnár Tibor, azaz Trap kapitány. Az előadó hazaköltözött szülővárosába, Szegedre, és mint mondta, az otthoni környezet sokat segített neki a felépülésben. Zeneileg is visszatért a kezdetekhez: nu metal stílusban alkotta meg új albumát. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV Médaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők az Esti Kornél című műsor korábbi adásai is.

Esti Kornél – élő magazinműsor minden hétköznap este az M2 Petőfi TV műsorán.

Olvasson tovább