Nem tesz újévi fogadalmat Csonka András

Az előadóművész állandósult szilveszteri programja mások szórakoztatása, de ezt egyáltalán nem bánja. Az M2 Petőfi TV műsorában arról is beszélt, több újévi szokáshoz ragaszkodik – köztük a lencsefogyasztáshoz –, de év elején soha nem szokott fogadkozni.
 

Csonka András az M2 Petőfi TV magazinműsorának vendégeként osztotta meg, hogyan telnek nála az év utolsó és az új év első napjai. Énekes-színészként és műsorvezetőként minden évben sűrű ünnepi időszak elé néz, ez most sem volt másképp. Az előadónak azonban egyáltalán nincs amiatt hiányérzete, hogy munkával tölti az év végét.

„Nem emlékszem, mikor volt olyan utoljára, hogy szilveszterkor elmentem valahova szórakozni, de az igazat megvallva nem is hiányzik. A munkámból adódóan ilyenkor én szórakoztatok másokat, ez pedig teljes mértékben feltölt engem az év utolsó napján” – mondta az Ez így OK?! című műsor vendégeként Csonka András. Hozzátette, bár újévkor mindig eszik lencsét, fogadalmat sosem szokott tenni.

„A fogadalmakat egész évben lehet tenni, nem csak január 1-jén. Velem egy évben többször is előfordul, hogy elhatározom, mostantól valamit másképp csinálok. A baj akkor van, ha azt mondjuk, hogy holnaptól, hétfőtől vagy következő hónaptól kezdve változtatunk, mert akkor előfordulhat, hogy csak tologatjuk az időpontot, és feledésbe merül” – hangsúlyozta az előadóművész. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán.

Ez így OK?! – véleményformáló közérzeti magazinműsor minden kedden 21:40-től az M2 Petőfi TV-n!

Az Ez így OK?! adásai 60 napig visszanézhetők a MédiaKlikken.

Borítókép: Fotó: MTVA

Videó ajánló

Olvasson tovább