Megnősült és családot alapított a Hiperkarma egykori zenésze

A sokoldalú előadóművész, Frenk őszintén mesélt az M2 Petőfi TV műsorában, hogyan merült el első sikerei idején a rock’n’roll önpusztító világában, és először vallott arról, hogyan hagyott fel ezzel az életmóddal, amikor rátalált a szerelem.
 

Koltay Anna zenés portréműsorában, a Magas és Mélyben a számos formációból ismert Frenk, a Hiperkarma egykori dobosa vendégeskedett. A Budapest Bár tagjaként és szólóprojektjében énekesként is működő előadó magánéletéről csak ritkán mesél nyilvánosan, de az M2 Petőfi TV műsorával ezúttal kivételt tett. Felidézte a szülővárosában, Dunaújvárosban töltött gyermekéveket, a fővárosba költözését, a konzervatórium és a Zeneművészeti Főiskola jazz-tanszakának időszakát, valamint első zenekarait.

Kilencévesen álltam először színpadon, akkor egy metálbandám volt. Semmi más nem érdekelt, csak a zenélés. Kamaszként kerültem fel Budapestre, és elkezdtem felfedezni a zenei életet (…) Aztán jött a Hiperkarma, óriási felívelés, nagy siker, majd önpusztítás, erős lejtmenet, ami 2007-ben a zenekar feloszlásához vezetett” – emlékezett vissza a Magas és Mély vendégeként Frenk, akinek ekkoriban már épült szólókarrierje, és csatlakozott a megalakulóban lévő Budapest Bár zenészeihez, így nem maradt feladat nélkül. A zenében azóta sosem kötött kompromisszumot, szerinte a művészet gyilkosa a megfelelési kényszer. Magánéletében ugyanezt az elvet vallja, negyven éves elmúlt, mire megtalálta azt a nőt, akit feleségül vett, majd családot alapított.

„Egy nagyon zavaros időszak után, 2015-ben – hála a Jóistennek – találkoztam valakivel, aki már azóta a feleségem. Lehet, hogy megmentette az életem, nem tudom. Gyakorlatilag az első pillanattól egyértelmű volt, hogy együtt fogjuk ezt végig csinálni. Boldogan élünk, egyek vagyunk. Ő a legjobb barátom, a szeretőm, a harcos társam, a mindenem. Van egy 13 hónapos kislányunk is. Állítólag jó apa vagyok. 30 évet végigszórakoztam padlógázzal, így nem volt egyszerű a váltás. De szeretnénk, ha szeretetben, boldogságban nőne fel a gyermekünk, ezért mindent megteszünk” – tette hozzá Frenk. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a Magas és Mély korábbi epizódjai is.

Magas és Mély – péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n!

Olvasson tovább