Nagymamája blúzában is lépett már fel Schoblocher Barbi

A Blahalouisiana énekesnője rajong a vintage darabokért, nem ritkán családi örökséget visel a színpadon – derült ki az M2 Petőfi TV STILÓ című stílusmagazinjában.
 

Extravagáns kiegészítőkkel teszi izgalmassá letisztult stílusát Schoblocher Barbara, akit a legtöbbször nagy karimás dizájner kalapokban és többféle túlméretezett lepelben láthat a közönség. A Fonogram-díjas Blahalouisiana énekesnője gardróbjában több hazai tervező kreációját őrzi, de ragaszkodik a régi ruhadarabokhoz is; édesanyjától és nagymamajától kapott örökségeit még színpadon is viseli.

„Többször volt már rajtam a nagymamám blúza, aminek gyönyörű gombjai vannak és található rajta még egy apró varrás, aminek vicces története van. Egyszer kiégette a cigarettájával, így került rá takarásként a díszítés. Az új kedvenc darabom pedig egy édesanyámtól örökölt bőrkabát, ami szabásában oversize, így a 90-es éveket idézi” – kalauzolta gardróbjában az M2 Petőfi TV nézőit az énekesnő, aki megmutatta különleges kalapjait is, amelyeket Vecsei Zsófi készít neki már hosszú évek óta. A teljes adás újranézhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán, ahol a STILÓ korábbi adásai is elérhetők 60 napig.

STILÓ – az M2 Petőfi TV stílusmagazinja, minden hétfőn 20:43-tól!

Olvasson tovább