Somossy Barbara rajong a magyar divattervezőkért

Bár a legtöbbször nőies oldalát láthatjuk a képernyőn, a bőrdzseki és a bakancs a két kedvence a Duna műsorvezetőjének. Somossy Barbara az M2 Petőfi TV STILÓ című stílusmagazinjában mutatta meg ruhatárát.

Különleges eseményekre szívesen kiöltözik, de a hétköznapokban a legtöbbször letisztult, fekete szettekben láthatjuk a Család-barát egyik állandó műsorvezetőjét, Somossy Barbarát. A filmrendezőnek tanuló tévés a Duna délelőtti magazinjában a hazai divat „nagyköveteként” lép elő: az öltözködéssel kapcsolatos témák gyakran megjelennek majd azokban az adásokban, amelyeket ő vezet – ennek kapcsán vendégeskedett az M2 Petőfi TV STILÓ című műsorában, amelyben gardróbjának legszebb darabjai is előkerültek.

„A ruhatáram nagy része egyszerű szabású és színű alapdarabokból áll, amiket szeretek feldobni látványosabb kiegészítőkkel, főként hazai tervezők egyedi kreációival. Szeretem az ékszereket és gyakran viselek hajpántot is. Vonzódom a századfordulós hangulathoz, a polgári, kávéházi öltözködéshez, ezért rajongok a kalapokért és a bőrkesztyűkért is” – fogalmazott Somossy Barbi a stílusmagazin vendégeként, akit a műsorvezető, Decsi Edit arra is megkért, hogy mutassa meg a legnagyobb kedvenceit.

STILÓ – a stílusmagazin, minden hétfőn, 20:44-től az M2 Petőfi TV-n!

Olvasson tovább