Házasságukról meséltek az M2 Petőfi TV műsorvezetői

A 15. Házasság Hete apropóján a hosszú házasság titkát fejtegette Csapó Dóra, Csitári Gergely és Pató Márton. Ők már mind jegygyűrűvel az ujjukon tartják a kezükben a mikrofont, a műsorvezetők mind tavaly kötöttek házasságot a szívük választottjával.

Az idén a „Maradjunk együtt!” mottóval megrendezett házasság hete programsorozatot ünnepelte különböző csatornáin a közmédia. A fiatalokat megszólító, M2 Petőfi TV munkatársai közül már többen megnősültek vagy férjhez mentek, ezért arra gondoltak, megosztják a nézőkkel, miért kötötték össze hivatalosan életüket. A Nézzünk szét! című műsorban Csapó Dóra, Csitári Gergely és Pató Márton meséltek bővebben eljegyzésükről és házasságkötésükről.

„Bár pár évvel ezelőtt még a focimeccsek és a Forma-1-es futamok tartottak leginkább izgalomban, az elmúlt időszakban már sokat gondolkoztam azon, hogyan tervezzem meg a lánykérést, majd az esküvőnket. Szerettem volna romantikus lenni, de elkövettem azt a hibát, hogy házhozszállítással rendeltem meg az eljegyzési gyűrűt, amit épp a párom vett át a postástól. Igyekezett úgy tenni, mintha nem tudná, mire készülök, miközben elég nyilvánvaló volt” – mesélte nevetve Pató Márton, az M2 Petőfi TV műsorvezetője, aki még csak fél éve házas, és nagyszülei példáját szem előtt tartva, egy életen át szeretne együtt maradni feleségével.

Csitári Gergely felidézte azt a pillanatot, amikor tavaly tavasszal az esküvőjén az oltárhoz kísérte az édesanyja, majd átölelte és figyelmeztette, mostantól lett egy új családja, amit ketten, feleségével közösen alkotnak. A tévés szerint a házasság nagy felelősség, és akkor tud jól működni, ha két ember nemcsak szerelmet, hanem mély barátságot is érez a másik iránt. A véleményét megerősítette Csapó Dóra is, aki hozzátette, férjével a mai napig őrzik játékos, gyermeki énjüket és humorukat, ami átsegíti őket minden nehézségen. A feleség szerepet pedig kifejezetten kedveli, hiszen így még mélyebben élheti meg az összetartozás érzését és a kölcsönös gondoskodást.

Nézzünk szét! – szombat esténként, 21:10-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Videó ajánló

Olvasson tovább