Magánéletéről és az apaság kihívásairól vallott Mező Misi

Ritka alkalom, amikor a Magna Cum Laude együttes frontembere és A Dal zsűritagja, Mező Misi megnyílik a kamerák előtt magánéletéről. Koltay Anna műsorában, a Magas és Mélyben kivételt tett és mesélt feleségéről, gyermekeiről és hitbeli meggyőződésébe is beavatta az M2 Petőfi TV nézőit.
 

Nem szerepel újságok címlapjain, nem vállal szponzorációkat, és amikor jótékonykodik, csak célzottan, csendben teszi. Mező Misi a nyilvánosságot legtöbbször csak arra használja, amihez a legjobban ért, zenélésre. Családját gondosan óvja a közönségtől, felségével – akivel 12 éve házasok – nem jár nyilvános rendezvényekre, gyerekeit sem a közösségi médiában, sem máshol nem szerepelteti. Habár lételeme a színpad, a magánéletébe soha nem akart beavatni másokat és megerősítette, ez a jövőben sem lesz másképp.

„Gyönyörű feleségem és három gyermekünk van, akikre nagyon büszkék vagyunk. A családomat azonban továbbra is szeretném magamnak megtartani. Nem vagyok olyan ismert ember, aki úgy akar még népszerűbb lenni, hogy címlapon szerepel a szeretteivel. A zenélés, művészet nekem nem arról szól, hogy mindenhol én legyek. Véleményem szerint nem helyes, hihetetlenül káros és veszélyes, ha egy zenész médiában így kiadja magát és a családját” – vallott a Magas és Mély című zenés portréműsorban Mező Misi, aki ha elvei miatt családi fotókat nem is mutatott, azt elárulta, felesége civil, pedagógusként dolgozik és komoly erőfeszítéseket folytatnak a megfelelő gyereknevelés érdekében.

„Van egy vízióm a helyes apaképről, de nem mindig tudom összehozni. Úgy érzem, kudarcot vallok, amikor nem tudom megfelelően terelgetni őket. Otthon nem kaptam meg az egészséges apa-fia kapcsolatot, ezért megfogadtam, hogy én erre majd nagyobb hangsúlyt fektetek, főleg, ha fiam lesz. Lágyszívű vagyok, mindig igyekszem szép szóval megértetni velük a dolgokat, de ezzel néha nem érek célt… De fontosnak tartjuk a feleségemmel, hogy a gyerekeink olyan alapot kapjanak tőlünk, amivel később jó felnőttekké válhatnak” – hangsúlyozta az M2 Petőfi TV műsorában a zenész, aki a folytatásban megtérésének történetét és a hittel való kapcsolatát is megosztotta a nézőkkel. A teljes beszélgetés újranézhető a MédiaKlikken, ahol 60 napig a Magas és Mély korábbi adásai is megtekinthetők.

Magas és Mély – zenés portréműsor Koltay Annával, minden pénteken este 20:40-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Olvasson tovább