Valódi időutazásra hív Koltay Anna otthona és gardróbja

Állatmintás műszőrmét, a nagymama csodás püspöklila kabátját, egyiptomi pamutruhát és egy eredeti, Malév légiutas-kísérő szettet is rejt az M2 Petőfi TV műsorvezetőjének, Koltay Annának a gardróbja. A STILÓ stílusmagazin legutóbbi adásában ruhatára kincseit mutatta meg a tévés, aki legalább annyira rajong a divatért, mint a zenéért.

Tavaly a Planet 2021 fenntarthatósági expón megfogadta, hogy egy évig nem vesz új ruhadarabot – Koltay Anna divatszenvedélyéről sokat elárul ez a lépés. Az M2 Petőfi TV műsorvezetője és a BP Underground zenei dokumentumfilm-sorozat Petőfi Zenei Díjjal elismert rendezője a STILÓ-ban mutatta meg gardróbja féltve őrzött darabjait, amit újonnan előállított modellekkel egy évig biztosan nem bővít.

Anna rajong a vintage- és bolhapiacokért és az újrahasznosítás jegyében bátran visel használt ruhákat is: vallja, hogy a legkülönlegesebb kreációk a turkálókban vannak. Az egyik kedvencét, egy párducmintás műszőrmekabátot a Portobello piacon, Londonban szerezte, amely a téli ruhatára egyik alapdarabja lett.

„Gyűjtöm az antik bútorokat, tárgyakat, mert szeretem, hogy van történetük. A ruhatáramban is van jónéhány darab, aminek különleges sztorija van. Az öltözködésemben jelen van az 50-es, 60-as, 70-es és a 80-as évek divatja, sok szoknyát viselek. De épp úgy felveszem a nagymamám egyik püspöklila szövetkabátját, mint az általam készített farmer- vagy bőrdzsekiket, amiket a saját stílusomra jellemző kiegészítőkkel dobok fel: szegecsekkel, vagy éppen egy régi zenekaros póló átalakításával” – sorolta Anna a STILÓ műsorában, ahol nemcsak divatbemutatót tartott, hanem lakását is megmutatta az M2 Petőfi TV nézőinek.

STILÓ – a stílusmagazin, minden hétfőn 20:40-től az M2 Petőfi TV műsorán!

 

A STILÓ korábbi adásai 60 napig újranézhetők a MédiaKlikken.

Olvasson tovább