Nótár Mary még sosem tett olyat, mint az M2 Petőfi TV színpadán

Újabb izgalmas dalcserés produkciókkal jelentkezik az M2 Petőfi TV szórakoztató műsora az A38 hajó színpadáról. Az Én Vagyok Te! következő adásában a mulatós zene kapja a főszerepet: Nótár Mary a Lóci játszik egyik slágerét dolgozza fel, míg az énekesnő buli himnuszát, a Rázd meg!-et Puskás-Dallos Bogi mutatja be saját stílusában. A sosem hallott feldolgozások január 6-án, csütörtök este 20:40-kor kezdődő műsorban debütálnak.

Merész, újrahangolt slágerekkel indítja az új évet az Én Vagyok Te: a Lóci játszik zenekar és Puskás-Dallos Bogi mellett a hazai mulatós zene legismertebb női előadója, Nótár Mary is elfogadta a műsor felkérését egy újabb „dalcserés támadásra”. Az M2 Petőfi TV új showműsorában így először szerepelhet olyan zenész, aki a könnyűzene legtáncolhatóbb műfajából érkezik a színpadra. A különleges adásban Mary elkalandozik az underground zene világába, a Lóci játszik Hiányzol, hiányzol, hiányzol című dalát formálta át saját stílusára, amellyel döbbenetes katarzist okoz a dal eredeti előadójának. Csorba Lóci könnyekig meghatódva nézi végig a produkciót.

„Nehéz megszólalni, mert ebben minden benne volt. A balkáni kultúra, a roma kultúra és az én számom” – összegezi elcsukló hangon Lóci, aki hamar átadja a szót Marynek, aki nem tagadja, nagyon izgult amiatt, mennyire fog tetszeni majd a zenekarnak, ahogy feldolgozták a dalukat.

Az Én Vagyok Te! színpadán Nótár Mary buli himnuszának feldolgozása is bemutatkozhat Puskás-Dallos Bogi által, amely szintén nagy meglepetést arat. A pophoz közelebb álló, letisztultabb prozódiával, akusztikus hangszerelésben egy szál ukulelével szinte teljesen új dal született. A minimalista hangszerelésű mulatós zene mellett Bogi „sírva táncolós” rádiós slágerével, a Vártam rád hangzásával zsonglőrködik majd a Lóci játszik csapata.

A következő, január 6-i adásában arra is fény derül, mennyi idő alatt és hányféle hangszeres próbálkozással készültek el az átdolgozások végleges verziói, amelyek meghallgathatók lesznek teljes egészükben a műsorban.

Én Vagyok Te! – a hazai előadók „dalcserés támadása” minden csütörtökön 20:40-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Videó ajánló

Olvasson tovább